• Imprimeix

Notícia 316 - Inici del segon quadrimestre del Màster oficial en Geoinformació

28/2/19 13.36

Aquest febrer s'ha iniciat el segon quadrimestre del Màster oficial en Geoinformació coordinat entre la Universitat Autònoma de Barcelona i l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (vegeu Notícia 279). L'Institut hi participa en el marc de la docència i la difusió del seu coneixement.

En aquest segon quadrimestre els alumnes poden escollir entre dues especialitats: desenvolupament de geoaplicacions, que s'imparteix a la UAB, i ciutats intel·ligents i gestió de la geoinformació, que s'imparteix a l'ICGC. 14 dels 21 alumnes matriculats han escollit el programa que es porta a terme a l'ICGC.

L'especialitat que imparteix l'Institut comp­ta amb assignatures sobre intel·ligència en geonegocis; màrqueting i explotació de la geoinformació; R+D+I per a smart cities; dinàmiques urbanes i polítiques de planificació i gestió, i amb un taller de projecte que aquest any se centra en la generació de propostes de mobilitat en ecosistemes urbans.

Finalitzat aquest quadrimestre els alumnes completaran els crèdits del màster amb una estada en pràctiques en empreses, centres o institucions especialitzats. Els alumnes que hagin escollit l'especialitat de ciutats intel·ligents i gestió de la geoinformació faran les pràctiques en centres innovadors en explotació de dades de geoinformació.

Per obtenir el títol, finalment hauran de defensar el resultat de l'encàrrec davant un tribunal com a projecte de final de màster.