• Imprimeix

Notícia 292 - L'Institut ha participat en la Conferència INTERGEO 2018

24/10/18 7.04

L'Institut, amb el Departament de Territori i Sostenibilitat (DTES), ha estat present en la nova edició d'INTERGEO per donar a conèixer els serveis que oferim i la nostra expe­riència en els àmbits de la geodèsia, les dades espacials i la gestió del territori.

L'ICGC ha disposat d'un estand en la plataforma sobre ciutats intel·ligents i ha presentat la conferència "ICGC: Sensing territory's pulse" sobre els nostres serveis en l'entorn Smart City, les mesures correctores del risc geològic i els estudis que duem a terme mitjançant l'observació de la Terra: contaminació lluminosa, eficiència energètica, detecció de subsidències, esllavissades...

L'assistència de l'Institut a INTERGEO és important per conèixer les novetats que ofereix el mercat, tant pel que fa a maquinari com a programari, i per establir contacte amb possibles col·laboradors que puguin donar valor afegit a les nostres tasques.

Igual que les edicions anteriors INTERGEO ha comptat amb més de 18 000 visitants de 100 països i uns 580 expositors també d'arreu del món, essent l'única cita "Geo" europea d'aquestes dimensions.

La voluntat del DTES en participar en aquesta Conferència neix de l'interès de divulgar el coneixement i les capacitats tecnològiques dels organismes governamentals de la Generalitat, i per difondre la imatge de Catalunya en congressos i fires internacionals.