• Imprimeix

Notícia 284 - L'ICGC acull l'Assemblea General del Comité de Liaison des Géomètres Européens

8/10/18 7:16

El 4 i el 5 d'octubre l'ICGC va acollir a la seva seu l'Assemblea General del Comité de Liaison des Géomètres Européens (CLGE), acte internacional que té per objectiu presentar i promoure els interessos de la professió en els sectors públic i privat europeus.

El discurs inaugural de l'esdeveniment va anar a càrrec d'Andrés Díez, president del Colegio Oficial de Ingeniería Geomática y Topográfica i de Maurice Barbieri, president del Comité de Liaison des Géomètres Européens.

Les activitats del CLGE se centren principalment a crear un fòrum permanent per a professionals europeus compromesos amb la cooperació europea, promocionar i intercanviar coneixements tècnics, científics, educatius i organitzatius entre els estats europeus, i prestar assistència als països membres, a les associacions nacionals i a les institucions de la Unió Europea que ho sol·licitin.

L'acte es va celebrar a la seu de l'Institut dins el marc de la voluntat d'estretir llaços, intercanviar experiències i establir nous contactes amb els membres de les disciplines que li són afins per tal d'enriquir el seu coneixement per aplicar-lo en projectes futurs.