• Imprimeix

Notícia 360 - L'ICGC participa en el Congrés Europeu de Geofísica Superficial

03/10/2019 14:07

L'ICGC ha participat activament en el congrés anual Near Surface Geoscience Conference and Exhibition, celebrat a la Haia el setembre de 2019 i organitzat per l'Associació Europea de Geocientífics i Enginyers (EAGE, en sigles angleses).

Dins d'aquest esdeveniment, l'Institut ha estat el responsable de l'organització científica de les 1st Conference on Geophysics for Infrastructure Planning, Monitoring and BIM tot coordinant la cerca d'especialistes convidats i l'elaboració del programa.

També ha donat visibilitat a les tasques i als projectes de geofísica que es porten a terme a l'Institut amb la presentació d'una comunicació sobre l'aplicació de les tècniques geofísiques per a la caracterització del subsòl en zones que presenten una forta variació dels paràmetres geotècnics que afecten a les construccions en superfície.

Els temes que s'han tractat al llarg del congrés tenen aplicacions en l'enginyeria civil, la hidrogeologia, la mineria, la geotèrmia, els riscos geològics i la contaminació, entre d'altres.