• Imprimeix

Màster en Geoinformació. Aplicacions i Gestió

Instrument clau de formació sobre eines i competències per a professionals i usuaris d'informació geoespacial

El Màster en Geoinformació: Aplicacions i Gestió neix de l'acord entre la UAB i l'ICGC per tal de sumar actius, competències i experiència en la formació en geoinformació, i suma el programa de Màster en Tecnologies de la Informació Geogràfica de la UAB (18a edició) i el Postgrau Internacional de Tecnologies Cartogràfiques de l'ICGC.

El seu programa ha estat dissenyat per esdevenir un instrument clau de formació i per dotar de nous coneixements, eines i competències a professionals i usuaris d'informació geoespacial. Es posa èmfasi en dos itineraris diferenciats després d'un mòdul comú: la gestió d'informació geolocalitzada, i la generació d'aplicacions i utilitats en forma de noves dades, productes i serveis, sempre des del pensament crític.

Aquesta formació integra totes les disciplines, aproximacions i tècniques per adquirir, visualitzar, analitzar i explotar dades geoespacials, fonamentals en àmbits tan diversos com l'urbanisme, la gestió de la ciutat, els aspectes ambientals, socials, energètics, administratius, legals, econòmics o de gestió de riscos, entre d'altres.

Actualment el Màster té caràcter oficial i amb una càrrega d’alumnes que ha arribat a les més de 50 sol.licituds, es porta a terme de setembre a abril. Posteriorment i durant aproximadament poc més de 2 mesos els alumnes tenen un encàrrec professional en una empresa o institució col.laboradora, per portar a terme un projecte definit per aquesta.


Informació resumida sobre dates, activitats i recursos per a l'edició 2017-2018 del màster en Geoinformació.

Infografia resum de l'edició 2017-2018 del Màster en Geoinformació: Aplicacions i Gestió

Informació relacionada