• Imprimeix

Notícia 207 - Participació de l'ICGC a INTERGEO

5/10/17 13.20

La nova edició d'INTERGEO, conferència i fira dedicades al camp de la geodèsia, les dades espacials i la gestió del territori, s'ha celebrat a Berlin del 26 al 28 de setembre i ha comptat amb més de 18 000 visitants de 100 països i uns 580 expositors també d'arreu del món.

D'entre els temes prioritaris es trobaven els següents: Geospatial 4.0, Building Information Modeling, Big Data i Smart Cities.

L'ICGC, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat, i per donar a conèixer els serveis que oferim i l'experiència adquirida en l'àmbit de la geoinformació, hi ha participat amb un estand a la zona Smart City Solutions (SCS) i, en el marc del SCS Forum, ha presentat la xerrada "Take your data out of the drawer!" en la qual, principalment, s'han exposat algunes de les aplicacions relacionades amb les Smart Cities que duem a terme, com ara: potencial solar, contaminació lumínica i subsidències del terreny.

L'assistència de l'Institut a INTERGEO també ha servit per conèixer les novetats que ofereix el mercat, tant pel que fa a maquinari com programari, i per establir contacte amb possibles col·laboradors que puguin donar valor afegit a les nostres tasques.