• Imprimeix

Notícia 178 - Alumnes de l'INS Tremp presenten el llibret d'activitats geològiques "Where Stones Talk"

8/5/17 7.37

Divendres, 5 de maig de 2017, es va presentar a la Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp el llibret d'activitats sobre geologia elaborat per alumnes de quart d'ESO de l'Institut de Tremp (INS de Tremp) durant el curs 2015-2016. La presentació va anar a càrrec de G. Rivas (ICGC), G. Llompart (professora de l'INS Tremp) i d'alumnes de l'INS Tremp i es va celebrar dins de la 53a Fira de Primavera de Tremp. L'acte va comptar amb l'assistència de 40 persones.

El llibret, que ha estat editat i imprès el gener de 2017, ha permès als autors apropar-se a eines de disseny i maquetació en la matèria d'Educació Visual i Plàstica, promocionar el CST Pirineus de l'ICGC i promoure les ciències de la Terra dins el projecte Geoparc Conca de Tremp - Montsec.

La publicació, que és en anglès, és dirigida a nens de cicle mitjà i superior de primària. Els objectius de la publicació són: introduir l'anglès d'una forma divertida i fàcil als nens (a través del projecte de plurilingüisme), promocionar el territori tot apadrinant "El Rovellat" (nom que rep l'edifici del CST Pirineus) i passar una bona estona.

Aquest llibret d'activitats es distribuirà al professorat de primària implicat en projectes de plurilingüisme i es posaran a disposició del professorat que ho desitgi com a material educatiu. També es difon a través del web de les entitats participants per tal que tot el professorat i les famílies que estiguin interessades se'l puguin descarregar i fer-ne ús tantes vegades com vulguin.